COVID-19

We are open every day from 9.00 to 17.00. If you wish to climb then please arrive before 14.00. We are disinfecting hands and equipment all the time and wearing facemasks when we fit your harnesses. We are extremely safe and a wonderful experience will be had by all. Please keep your social distancing with other families and groups while you are in our park. See you here :-)

x

Zip line + most s monociklom

Zip line + most s monociklom

Kada ste prošlu žutu, plavu i crnu stazu, vrijeme je da nastavite na najdužu zip liniju i most s monociklom. Zip liniju može svatko proći jer je do nje doći vrlo jednostavno, no za most s monociklom imamo par ograničenja. Prvo ograničenje odnosi se na vašu težinu, odnosno osobe teže od 85 kg ne bi trebale ići na most s monociklom. Drugo, ova igra nije namijenjena za malu djecu (ovisi o njihovoj visini jer je potrebno pedalirati monocikl, a ako ne stignu nogama dohvatiti pedale, to će biti jako teško).
 
Krenimo redom. Kako bi ste došli do zip linije potrebno je popeti se ljestvama do prve manje zip linije koja će vas odvesti do početka mosta kojeg je vrlo jednostavno prijeći. Nakon njega penjete se na 6 ljestvi do same zip linije. Pogled se pruža na cijeli park, te jako dobro možete vidjeti što ste do sada prošli te što vas još čeka.
 
Priprema, pozor, sad! Jurnuli ste zip linijom 20m od tla. Ubrzavate i uživate. Na drugoj strani vidite plavu strunjaču na koju će te se dočekati. Počinjete usporavati i nogama napokon dotičete strunjaču. 10 sekundi zabave i uzbuđenja koje želite ponoviti opet i opet i opet - što naravno možete - bez dodatnih troškova.
 
Spuštate se ljestvama na nižu platformu i ako želite nastavljate na most s monociklom, ili se spuštate skroz na tlo.
 
Prije samog monocikla čeka vas još jedan skateboard, ovoga puta malo veći i brži, te jedan mostić kojeg je najlakše pretrčati. Kroz cijelo ovo razdoblje trebate slušati upute našeg osoblja.
 
Monocikl je najzahtjevniji dio koji trenutno imamo u Glavani Parku. Potrebno je namjestiti visinu sjedala kako bi vam odgovarala, te jednom rukom držati horizontalnu špagu, a drugom se čvrsto držati ispod sjedala.
 
Potrebno je pedalirati jako brzo i ne odustajati. Slijedite naše upute i pedalirat će te do ili skoro do kraja.
 
Nakon toga slijedi slackline i most te se možete vratiti najdužom zip linijom ili jednom kraćom, bržom i luđom koja će vas dovesti tik do 11m visoke ljuljačke koja je slijedeća na rasporedu.
 
U svakom slučaju puno uživanja.
 
Sad vam je potrebno malo odmora, isprobajte ljuljačku.


Главани парк uses cookies to provide a better user experience. To continue using the website, click on "I agree", agree with the use of cookies. Вот. Cогласен