Introduction

Thank you for being interested in the No1. adventure park in Croatia. We are open every day from 9.00 to 17.00. If you wish to climb then please arrive before 15.00. The best experience is had by those who arrive in the morning, this is a very big park and most people are here a minimum of 4 hours. We are extremely safe and a wonderful experience will be had by all.
Occasionally we are not in the park during working hours, please just call 00385 91 896 4525 and we will be with you in minutes.
See you here :-)

x

Zip line + most s monociklom

Zip line + most s monociklom

Kada ste prošlu žutu, plavu i crnu stazu, vrijeme je da nastavite na najdužu zip liniju i most s monociklom. Zip liniju može svatko proći jer je do nje doći vrlo jednostavno, no za most s monociklom imamo par ograničenja. Prvo ograničenje odnosi se na vašu težinu, odnosno osobe teže od 85 kg ne bi trebale ići na most s monociklom. Drugo, ova igra nije namijenjena za malu djecu (ovisi o njihovoj visini jer je potrebno pedalirati monocikl, a ako ne stignu nogama dohvatiti pedale, to će biti jako teško).
 
Krenimo redom. Kako bi ste došli do zip linije potrebno je popeti se ljestvama do prve manje zip linije koja će vas odvesti do početka mosta kojeg je vrlo jednostavno prijeći. Nakon njega penjete se na 6 ljestvi do same zip linije. Pogled se pruža na cijeli park, te jako dobro možete vidjeti što ste do sada prošli te što vas još čeka.
 
Priprema, pozor, sad! Jurnuli ste zip linijom 20m od tla. Ubrzavate i uživate. Na drugoj strani vidite plavu strunjaču na koju će te se dočekati. Počinjete usporavati i nogama napokon dotičete strunjaču. 10 sekundi zabave i uzbuđenja koje želite ponoviti opet i opet i opet - što naravno možete - bez dodatnih troškova.
 
Spuštate se ljestvama na nižu platformu i ako želite nastavljate na most s monociklom, ili se spuštate skroz na tlo.
 
Prije samog monocikla čeka vas još jedan skateboard, ovoga puta malo veći i brži, te jedan mostić kojeg je najlakše pretrčati. Kroz cijelo ovo razdoblje trebate slušati upute našeg osoblja.
 
Monocikl je najzahtjevniji dio koji trenutno imamo u Glavani Parku. Potrebno je namjestiti visinu sjedala kako bi vam odgovarala, te jednom rukom držati horizontalnu špagu, a drugom se čvrsto držati ispod sjedala.
 
Potrebno je pedalirati jako brzo i ne odustajati. Slijedite naše upute i pedalirat će te do ili skoro do kraja.
 
Nakon toga slijedi slackline i most te se možete vratiti najdužom zip linijom ili jednom kraćom, bržom i luđom koja će vas dovesti tik do 11m visoke ljuljačke koja je slijedeća na rasporedu.
 
U svakom slučaju puno uživanja.
 
Sad vam je potrebno malo odmora, isprobajte ljuljačku.


Этот веб-сайт использует файлы cookie для обеспечения лучшего пользовательского опыта и функциональности. Узнать больше