COVID-19

We are open every day from 9.00 to 17.00. If you wish to climb then please arrive before 14.00. We are disinfecting hands and equipment all the time and wearing facemasks when we fit your harnesses. We are extremely safe and a wonderful experience will be had by all. Please keep your social distancing with other families and groups while you are in our park. See you here :-)

x

Plava staza - 6m visine

Nakon uspješno prijeđene žute staze, naše će vas osoblje uputiti na plavu stazu. 
 
Plava staza sastavni je dio osnovnog dijela parka i bez njenog prolaska ne možete ići na most s monociklom (ujedno i najteži dio u Glavani Parku).
 
Krećete se penjati ukošenim deblom do visine od oko 5 metara, te prelazite drveni mostić, naravno, stalno osigurani.
 
Nakon mostića čeka vas opcija; prelazak fizički zahtjevnije i duže dionice, ili kraće ali psihološki teže. Obje dionice završavaju na istoj platformi.
 
Pretpostavimo da ste otišli na fizički težu dionicu (od 7 godina na više je moguć prolazak). Potrebno je zakačiti karabinere unutar špaga te bočno hodati 15-ak metara pritom izbjegavati male zapreke. Kako je ovaj dio igre na nizbrdici, nakon dolaska na platformu i prebacivanja na drugu igru, također bočno hodanje, trebat će te hodati uzbrdo držeći se za špage, sve dok ne stignete do sljedeće platforme.
 
Ako ste kao i većina naših gostiju, te ste se odlučili za kraću dionicu (za sve generacije), trebat će te hodati po žici na šest metara visine pritom održavati ravnotežu držeći se za špage koje se nalaze s vaše obje strane. Nakon 10-ak metara doći će te na platformu.
 
U slučaju bilo kakvih problema, naše će osoblje priskočiti u pomoć.
 
U ovom ste trenutku prošli najteže izazove na plavoj stazi te kreće zabava.
 
Sljedeća je igra prelazak cik-cak drva, nakon kojih slijedi most te zatim mreža. Ove tri jednostavne igre opustit će vaše mišiće nakon početnog napora.
 
Zip Line
 
Dolazite na prvi, malo veći, zip line. Iako se nalazi na šest metara visine, te je dugačak 15-ak metara, ova zip linija uopće nije brza, ali je odlična priprema za sve ono što vas čeka do kraja staze. Bitno je opustiti se, sjesti u pojas i uživati u vožnji. Na kraju se uhvatite na za to predviđeno mjesto.
 
Nakon što ste spremili roller i prebacili karabinere, počinjete hodati po vodoravnim, okruglim i tankim deblima. Potrebno je proći njih tri kako bi ste uspješno došli do sljedeće platforme. Ova igra zahtjeva malo ravnoteže.
 
Igra koju do sada niste imali priliku iskusiti je trapez, a on je sljedeći na rasporedu. Ovo je zapravo zip linija ali umjesto da sjedite u pojasu, sjedit će te u trapezu koji će vas odvesti na drugu stranu gdje će te se uhvatiti za bijelu špagu i nastaviti prelaziti finalne igre na plavoj stazi.
 
Dvije igre na kojima će te bočno hodati malo će vas umoriti prije nego dođete do 113m dugačke zip linije koja će vas opustiti i razveseliti najviše od svih igara.
 
Prva velika platforma
 
Napokon će te nogom stupiti na prvu veliku platformu. Ostanite osigurani s karabinerima i polako se prebacite na zip liniju. Kada vidite što vas čeka neće vam biti svejedno, ali 85% naših gostiju reagira tako da kaže WOOOOOOOOOOOOOW 
 
Nakon obavljene pripreme kreće spuštanje zip linijom. Osjetit će te vjetar koji će vas osvježiti a na kraju, kada se uhvatite i taknete čvrstu platformu nogama osmjeh vam neće silaziti s lica.
 
To nije sve, slijedi druga zip linija koja će vas vratiti na tlo, a time i završava plava staza.

Vrijeme je za odlazak na crnu stazu


Questa pagina utilizza i cookie per fornire una migliore esperienza utente. Per continuare a utilizzare il sito, fai clic su "Sono d'accordo". Le impostazioni dei cookie possono essere configurate nel tuo web browser. Ulteriori informazioni potete trovare qui. Sono d'accordo