Introduction

Thank you for being interested in the No1. adventure park in Croatia. We are open every day from 9.00 to 17.00. If you wish to climb then please arrive before 15.00. The best experience is had by those who arrive in the morning, this is a very big park and most people are here a minimum of 4 hours. We are extremely safe and a wonderful experience will be had by all.
Occasionally we are not in the park during working hours, please just call 00385 91 896 4525 and we will be with you in minutes.
See you here :-)

x

Team Building Program

Team Building Program

Prvo što pomislite kad vam netko spomene Team Building jest aktivnost, druženje i zabava, a onda vam na pamet počnu padati ideje o zbližavanju među radnicima i podizanje radne atmosfere. 
 
Barban bi vam također trebao pasti prvi na pamet jer se upravo kod nas organiziraju najbolji Team Building programi za veće ili manje firme - od 10 do preko 200 ljudi.
 
Osim što smo najveći adrenalinski park u Hrvatskoj te nudimo igre koje ne možete pronaći nigdje drugdje, poput najviše umjetne stijene za penjanje na otvorenom, horizontalnog ljudskog katapulta ili 11m visoke ljuljačke koja neće nikoga ostaviti ravnodušnim, organiziramo druženje i zabavu koja može trajati nekoliko sati. Naravno, uz sve te aktivnosti neizostavni dio Team Buildinga jesu hrana i piće.
 
Kako bi to izgledalo za Team Building od 30 osoba.
 
Nakon dolaska u Glavani Park i upoznavanja sa samim parkom, podijelimo grupu na pola, odnosno u dvije grupe po 15 osoba. Jedna grupa odlazi na 11m visoku ljuljačku koja će sve natjerati na vrištanje i smijeh, dok druga grupa odlazi na penjanje u osnovni dio parka (žuta, plava i crna staza).
 
Grupa koja je prva bila na ljuljački, po završetku, odlazi na penjanje kao prethodna grupa. Kada i druga grupa prođe ljuljačku, što bi bilo nakon 2 sata penjanja, svi zajedno mogu uživati u hrani i piću, nakon čega kreće i slatko natjecanje na stijeni za penjanje i igri povlačenja konopa. Natjecatelji su podijeljeni u grupe kao na početku.
 
Stijena za penjanje visoka je 12m, a dvije osobe u isto vrijeme kreću na penjanje. Svaka osoba penje se dva puta, na svakoj strani stijene jednom, te se zbrajaju vremena. Osoba s boljim vremenom odlazi u sljedeći krug. 
 
Kako bi natjecanje bilo jednako zahtjevno prema svima, visina na koju se treba popeti povećava se s približavanjem finala, a u finalu se računa jedino penjanje do vrha stijene.
 
Iako je ovo više individualno natjecanje, povlačenje konopa to svakako nije, te je potrebno raditi kao tim. 
 
Nakon što saznamo pobjednika, ekipa odlazi na opuštanje u razgovoru, muzici, piću i stolnom tenisu...
 
 Ako se pak radi o većem broju ljudi, 50, 100 ili 200, onda organiziramo druge programe s našim partnerima, Istra Adventure i Ranch Barba Tone.
 Grupe se opet podijele pa tako jedna odlazi jahati, druga na vožnju quadova i/ili buggya ili čak na vožnju kayacima.
 
 Također moguće je organizirati i mirnije aktivnosti popust Escape Castle u Savičenti, pješačenje i/ili bicikliranje u okolici Žminja...
 
 Javite nam se s povjerenjem i prepustite organizaciju vašeg dana, ili vikenda nama.
 
 - Glavani Park
 - Jahanje
 - Quad, buggy, kayak
 - hrana u konobi Vorichi
 - Escape Castle
 - bicikliranje
 - hodanje i istraživanje Istre
 - piknik u prirodi
 - razne starinske igre za zabavu
This website uses cookies for better user experience and functionality. Learn more